Online Bookmark Manager

A Bookmark Online Manager egy nagyszerű kiterjesztés a Firefox webböngészőhöz. Sokszor fordult már elő, hogy egyszerűen eltűntek a kedvenc linkjeim a Könyvjelzők menüből. Bizonyos trükkökkel vissza lehet állítani, de valamennyi így is elvész, ezért ajánlom ezt a nagyszerű megoldást. Tulajdonképpen el tudjuk menteni a linkjeinket, online. Ha előbb regisztrálunk, majd feltelepítjük és újraindítjuk a böngészőt, akkor begépeljük a Felhasználónevet és a jelszót. A Könyvjelzők menü alatt két új almenűt láthatunk a legelső Online Bookmark Manager>Settings alattival be, tudjuk állítani, hogy amikor elindítjuk a böngészőt akkor Szinkronizáljon-e vagy sem, amikor Exportálunk vagy Importálunk akkor írja fölül vagy adja hozzá a meglévőkhöz a linkjeinket. Persze ezt manuálisan is megtehetjük, bármikor az Export/Import online Bookmarks menüvel.
A másik menüvel be tudunk lépni a szolgáltatás honlapjára, be tudjuk állítani, hogy publikusak vagy magán jellegűek legyenek-e a linkjeink. Természetesen így is tudunk hozzáadni, illetve törölni.
Ha valaki több számítógéppel dolgozik, mondjuk a munkahelyén és otthon akkor importálni tudja a személyes linkjeit a melós számítógéppel és fordítva, illetve hozzá tud adni érdekes linkeket még akkor is ha nem tartózkodik otthon.
Én úgy állítottam be, hogy amikor indul a Firefox akkor szinronizáljon és Exportáljon, amikor pedig Importálok akkor fölülírja, Exportáláskor pedig hozzáfűzi a meglévőkhez a linkjeimet.
Az Online Bookmark Manager plugint innen lehet letölteni!

0 comments: