Bittorrent

Régebb Bittorrent kliensként az Ubuntuban Deluge-t használtam és most kipróbáltam a Transmissiont és nem tetszett, egy apró hiba miatt. Amikor letettem a Tálcára akkor semleges ikonja volt és nem tudtam beállítani úgy, hogy ha bezárom akkor kerüljön a sarokba az óra mellé. Pedig az első installáláskor működött (pedig nem babráltam vele). Mivel megszoktam a Deluge-ot és vele már tudok zsonglőrködni újra ezt választottam. Az uTorrentel összehasonlítva csak azt nem szeretem, hogy nem tudom kiválasztani, letöltés előtt, hogy milyen fájlok kerüljenek a gépemre.

5 comments:

mais

Szia!

Transmissionban a tálcára úgy kell tenni hogy a nézetben bepipálod a tálcaikont.

mais

Gallus Mallus

Köszönöm majd kipróbálom!

ragazzo

Szia Csaba!

Én azt hittem hogy csak egyedül vagyok deluge használók, de így már ketten vagyunk. :-) Ugyanis amikor megnézem hogy ki milyen klienst használ, akkor szinte mindenhol csak utorrent és azureus van. Esetleg bitcomet vagy bittornado. Deluget nem láttam eddig.

Gallus Mallus

Nekem Ubuntuban a Deluge tetszik és ahogy látom a legújabb verziója már szinte tökéletes!

kal-el

Azt kell, hogy mondjam, hogy amit ebben a bejegyzésben írtál nem teljesen korrekt. Ki tudod választani, hogy mit töltsön le le a Deluge. Sajnos ott még fejeltséget tekintve egyik letöltő sem áll még olyan szinten, hogy ha kicsi fájl és benne van abban darabban, amit le kell töltenie, akkor az is letöltődik(,mert benne van annak a fájlnak talán csak a rész, amire szükséged van). Talán annyi különbség van egyes kliensek között, hogy utólagosan törlik majd a nem kiválszatott fájlokat.