BÚÉK 2011

Számomra a 2010-es év egyöntetűen az Ubuntu Lucid Lynx éve volt. A megjelenése után rögtön letöltöttem és feltelepítettem és azóta gond nélkül használom. Amint már említettem nem is fogom lecserélni (mert szeretem az LTS verizókat és ha valamit megszokok és bevált akkor nehezen cserélem le, legyen az kedvenc ing vagy csokoládé) csak majd 2 év múlva (ha minden jól megy :). Szeptembertől pedig a Linuxot használom, 95%-ban, a munkahelyen Windows van de ott csak egy célprogram kell. Boldog Új Évet és minden elképzelhető jót kívánok mindenkinek!

1 comments:

Bandi

Tisztelt Szerkesztő!


A Felsőfokon.hu Szakmai Blogmagazin nevében keresem levelemmel!

Olvastam az oldalon található bejegyzéseket és ezeket szakmailag nagyon értékesnek találtam, ezért kerestem meg Önt.

A Felsőfokon.hu Szakmai Blogmagazin egy olyan közösség által szerkesztett blogportál, amely új megközelítést kínál szakmai tartalmak bemutatására és megfelelő környezetet biztosít szakmai párbeszédek kialakítására. A rendszer üzemeltetésével célunk, hogy olyan eszközt adjunk szakemberek és szervezetek kezébe, amellyel könnyen emészthető formában oszthatják meg tudásukat a szakmai tartalmak iránt érdeklődő közönséggel.

Jelenleg olyan szakmai blog szerkesztőket keresünk, akik a saját szakterületükön megfelelő szakmai tartalommal rendelkező bejegyzésekkel növelik rendszerünk értékét. A blog írásával az egyes cégek és a többi felhasználó figyelmét vívhatja ki, így építve a szakmai kapcsolati hálóját, illetve akár pénzbeli juttatásokban is részesülhet.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor kérem keressen meg további információkért a stift.andras[kukac]felsofokon.hu címen.

Stift András
Informatika szakterület vezető

felsőfokon.hu
A SZAKMAI BLOGMAGAZIN

Felsőfokon a hallgatókért Kutató,
Fejlesztő
és Kommunikációs
Közhasznú Nonprofit KFT
1093 Budapest, Közraktár u. 12/a