Félrebeszélés

Unalmamban az egyik magyarországi magazinban olvastam (ami egyébként a nőknek szól), hogy az olvasók milyen számítógép vírussokkal találkoztak és ez hogyan nyilvánult meg. A megoldást mindenki az egyik vezető antivírus keresővel zárta le a cikk legvégén pedig e szerkesztő is ezt ajánlotta. Persze senki nem említette meg a tuti és ráadásul ingyenes megoldást a Linux használatát...

4 comments:

Unknown

Fizetett hirdetési rovatunkat olvashatták.

Névtelen

Ez ma még természetes, viszont a windows 8 megjelenése változtathat ezen a helyzeten, de a win7 még nem elavult szóval nem lesz elsöprő győzelme a Linux desktop disztróknak miatta, ellenben a natívan megjelenő steam rásegíthet egy kisebb-nagyobb sikerre a windowsok legyőzése terén.

Unknown

Sziasztok! Az a baj, hogy ezzel a windows 8-al csak rákényszerítik a szegényebb embereket hogy erősebb gépet vegyenek. a win7 sem megy egy gyengébb platformon vagy csak nagyon döcög. Nagyon sokan xp-t használnak amivel nincs semmi baj. Többször nekiálltam Ubizni, de nekem meg a videókarival gyűlt meg a bajom. Tehát mindenféleképpen ki van bacva a szegény emberekkel. az egyik azért nem megy mert... a másik meg azért mert... szóval ennyi.

Névtelen

@Zsolt Malomhelyi

A Linux disztrók közül igaz Ubi a leghíreszteltebb és felhasználóbarátabbnak titulált de ez nem jelenti hogy nincs más disztró, ott van például Puppy a nem annyira kemény gépekre és TinyCore az őskövületekre! (TinyCore nem csak azért van hogy gyenge gépen fusson, hanem még a tapasztaltabb felhasználók számára játszótérnek is :D)